Toimitusehdot

Toimitusajat ja -tavat  

Teemme parhaamme, jotta tilauksesi ehtisi luoksesi mahdollisimman pian! Ilmestyneet tuotteet postitamme 2-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Ennakkoon tehdyt tilaukset toimitamme tuotteen ilmestyttyä. Kiireellisinä aikoina (kampanjat, lanseeraukset ja pyhäpäivät) toimitusajat saattavat hieman venyä. 

Toimitamme tuotteet Suomessa Postin välityksellä. Tilaus ja sitä koskeva lasku toimitetaan postitse joko kirjeenä tai pikkupakettina asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai pakettina lähimpään Postin toimipisteeseen riippuen tilauksen koosta. Pidätämme oikeuden muuttaa tilauksen toimitustapaa. 

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. 

Toimitus ulkomaille ja Ahvenanmaalle 

Tee tilaus ulkomaille tai Ahvenanmaalle toimitettavista tuotteista sähköpostitse: [email protected] Ulkomaan toimituksista veloitamme postikuluja 39,90 euroa ja Ahvenanmaan toimituksista 9,90 euroa riippumatta tilauksen loppusummasta. Jaamme ulkomaiden tilaukset jälkitoimituksissa erillisiin tilauksiin, jolloin myös postikulut tulee maksaa jokaisesta tilauksesta. Postikuluttomat kampanjat koskevat vain Manner-Suomeen tehtäviä tilauksia. 

Lähetyskulut Suomessa 

Lisääme tilaukseen lähetyskulut, 5,50€ tilauksen koosta riippumatta. 

Paketteja säilytetään automaateissa ja toimipisteissä nykyisin vain 7 vrk. Varmistathan, että ehdit noutaa paketin ajoissa. Noutamatta jätetyistä paketeista joudumme veloittamaan käsittelykulun 15€. 

Tilausvahvistus 

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. 

Hinnat, alennukset ja maksaminen 

Verkkokaupassa esitetyt tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Arvonlisävero on pääsääntöisesti kirjoilla 10 % ja muilla tuotteilla 24 %. 

Yhtä tilausta kohden voit hyödyntää yhden alennuskoodin tai muun edun kerralla. Alennuskoodia tai muuta etua ei hyvitetä jälkikäteen. 

Voit maksaa tilauksesi verkkopankissa tilauksen yhteydessä.  

Veloitamme maksukehotuksista huomautuskuluja 5 euroa/kpl. Kahden maksukehotuksen jälkeen laskutamme saatavamme perintätoimiston kautta. Kannustamme ottamaan maksuvaikeuksissa heti yhteyttä, jotta voimme järjestää asian niin, että maksu onnistuu. 

Maksupalveluntarjoaja 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. 

Verkkopankit 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

Tutustumis- ja palautusoikeus 

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Aika lasketaan tuotteiden vastaanottamispäivästä. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Suomessa asiakaspalautus on maksuton. Ulkomailta tulevasta asiakaspalautuksesta asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuneet kulut. 

Jos palautuksen jälkeen saamasi alennus ei enää täyty, esim. määräalennus tai postikulualennus, huomioidaan tämä palautettavassa summassa. 

Voit tehdä ilmoituksen tilauksen palautuksesta 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta, jolloin sinulla on palautusilmoituksen jättämisestä laskien 14 päivää aikaa palauttaa tuote. Palautusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse [email protected] 

Palautuksessa on oltava mukana palauttajan yhteystiedot, koko lähetystä koskeva lasku tai kopio siitä, sekä selvitys palautuksen syystä. Ilman palauttajan yhteystietoja emme voi kohdistaa palautusta oikeaan tilaukseen. 

Palautus Postin kautta: 

Kirjoita kuoreen palautusosoite: 
Asiakaspalautussopimus xxxx 
Minea Kustannus ja Media Oy 
Lapinrinne 1B 
00180 Helsinki 

Pyydä Postista kuitti palautuksesta. 

Ongelmatilanteet 

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa meille virheestä 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on asiasta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin. 

Ongelmatilanteissa voit aina olla meihin yhteydessä.