Salaisuuksien väki

40,00 

Palaa ikiaikaisen viisauden luo ja löydä Väen Salaisuudet. Salaisuuksien Väki -tarotpakka sisältää 78 korttia ja opaskirjan, jotka johdattavat sinut takaisin vanhojen tarinoiden ja uskomusten äärelle.

Osasto:

Kuvaus

Mihin uskoimme ennen? Mitä tiesimme ja mihin luotimme sydämissämme? Mitä viisautta piti sisällään yhteinen sukupolvelta toiselle siirtyvä muistimme?

Suomen väki on aina elänyt tiiviissä luontoyhteydessä, osana maailmankaikkeutta. Elinympäristömme on luonut meille maailmankatsomuksen ja elämäntavan, joka kunnioittaa vuodenaikojen rytmiä sekä haastavia olosuhteita. Luonto on antanut meille kaiken tarvittavan.

Tämä pakka ja opaskirja johdattavat sinut takaisin vanhojen tarinoiden ja uskomusten äärelle. Esi-isien ja -äitien viisaus, perimätieto ja luonnonhenget eivät ole kadonneet. Sinun tarvitsee vain palata ikiaikaisen viisauden luo ja löytää Väen Salaisuudet.

Salaisuuksien Väki -tarotpakan kuvat on luonut valokuvataiteilija Anu Hedborg. Opaskirjan tekstit ovat Sanna Kokkolan ja Johanna Sillanpään yhteistä käsialaa.

 

Lisätiedot

Tekijät:

Anu Hedborg, Sanna Kokkola, Johanna Sillanpää

Ilmestymiskuukausi:

08/2023

ISBN:

978-952-7498-23-1

Tuotemuoto:

Monipakkaus (78 korttia ja opaskirja)

Mineakatalogi:

AW 2023

Saatat myös pitää...