Work goes happy -kirjapaketti

19,90 

Osasto:

Kuvaus

Kirjapaketti sisältää:

WORG GOES HAPPY – PAREMMAN TYÖELÄMÄN OPAS

Mikä on organisaation tarkoitus? Mitä empatialla tarkoitetaan ja onko empaattisesta johtamisesta mitään hyötyä? Mikä on työn merkityksellisyys yksilön näkökulmasta? Miten hallita stressiä, kehittää mielen hyvinvoinnin taitoja ja samalla pitää yllä vuorovaikutustaitoja?

Ajankohtaista asiaa ja pohdittavaa jokaiseen yhteisöön ja organisaatioon tarjoavat asiantuntijat Arto O. Salonen, Esa Lehtinen, Harri Helajärvi, Jaakko Sahimaa, Jaana Hautala, Janne Viljamaa, Jouko Mikkola, Miia Huitti, Minna Huotilainen, Saara Remes, Simo Routarinne sekä Tony Dunderfelt.

WORK GOES HAPPY – TYÖELÄMÄN VOIMAVARAT Miten saadaan aikaan korkea henkilöstötuottavuus? Miten uudistaa työn tekemisen tapoja digitalisaation, robotiikan ja älykkään automaation muutoksessa? Mitä ovat työelämän metataidot ja mentaalitaidot? Miten työpaikalla sujuu itseohjautuvuus tai uudelleen fokusointi? Muun muassa näitä asioita pohditaan tässä teoksessa, joka antaa voimavaroja työelämään.

Hyvä johtaminen ja johtohenkilöstöön luottaminen heijastuvat hyvänä työkykynä, motivaationa ja sitoutumisena. Sopeutumiskyky, hallintataidot, työstä palautuminen sekä hyvät yöunet ovat työelämän voimavaroja. Stressin voi myös valjastaa voimavaraksi, jolloin energiasta tulee käyttövoimaa.