Kirjallisuuden festarit

Tampereen kirjafestarit on ehdoton kohokohta kaikille kirjallisuuden ystäville, sillä festareilla päästään kuulemaan mahtavia kirjailijoita ja nauttimaan inspiroivista keskusteluista kirjallisuuden maailmasta. Tänä vuonna festareilla on luvassa monipuolinen ohjelma, joka tarjoaa jotain jokaiseen makuun.

Tekoäly on viestinnälle sekä uhka että mahdollisuus. Kaikki riippuu siitä ymmärretäänkö, miksi vuorovaikutus on nyt ja tulevaisuudessa viestinnässä keskiössä. Tekoäly on parhaimmillaan ihmisen sparrauskaveri, mutta vaarallisimmillaan vaikuttavan disinformaation levityskone, koska uudet kielimallit tekevät tekoälyn tuottamasta kommunikaatiosta hyvin inhimillistä.

Tutkiessaan Ukrainan viestintää kirjaansa varten Pinja Lehtman huomasi heidän viestintänsä olevan proaktiivista. He hyödynsivät teknologiaa taitavasti, mutta tekivät sen vuorovaikutuksellisesti. Näistä esimerkeistä meillä kaikilla on varmasti opittavaa tekoälyhuumassa.

Mikä on onnistumisen kaava? Mitkä ovat sisäisen motivaation tekijät, joita yhdistämällä syntyy menestys? Miten elämä muuttuu, kun valjastetaan vahvuudet täyteen potentiaaliin?


.

Muun muassa näihin kysymyksiin antaa vastauksia Jari Saarenpään teos. Ikigaissa kysymys on siitä, mitä maailma tarvitsee, jota sinä omalla ainutlaatuisella vahvuuspotentiaalilla voit tuottaa. Parhaimmillasi olet löytänyt itsellesi kutsumusammatin, jolla voit elättää perheesi