Tutustu kirjauutuuksiin

Minean kevään ja kesän julkaisuissa ratkotaan mysteereitä, lähdetään ikuiselle koeajalle sekä rakkauden pyörteisiin. Kaikki kirjauutuudet tilattavissa ennakkoon!

Fonttiperhe suuntaa lomalle omenapuiden ympäröimään kartanoon, jossa talon emännän upea teepannu katoaa. Salapoliisitarinoihin syvällisesti perehtynyt fontti Boirot ei malta jättää mysteeriä virkavallan ratkaistavaksi, vaan alkaa tutkimaan tapausta.

Fontit-kirjasarjan ensimmäisessä osassa nämä seikkailunhaluiset veijarit suuntaavat kirjaan Teepannuvaras.

Heli Koljosen kirjoittama ja kuvittama kirja kannustaa lapsia tutustumaan kirjainten ja lukemisen maailmaan.

Kirja julkaistaan 31.1.2024

Jaakko Sahimaa toteutti yhdessä Duunitorin kanssa ainutlaatuisen #Koeaika-tutkimusmatkan, jonka aikana hän kiersi työpsykologina suomalaisilla työpaikoilla. 12 kuukauden aikana hän teki 12 erilaista työtä 12:lla eri toimialalla.

Sahimaa tapasi matkansa aikana satoja tavallisia työntekijöitä, seurasi heidän työtään ja kuuli heidän uratarinoitaan. Ikuinen koeaika -kirja käsittelee #Koeaika-tutkimusmatkaan pohjautuen Sahimaan ajatuksia ammatillisen itsetuntemuksen, merkityksellisen työn ja oman paikkansa löytämisen teemoista. Kirja esittelee 12 kysymyksen kaavan, joka auttaa lukijaa löytämään omaa paikkaansa henkilökohtaisella työelämänsä tutkimusmatkalla – ikuisella koeajalla.

Kirja julkaistaan 15.3.2024

Yksi ametistin kyynel putosi Luciferin safiiristen silmein kulmasta. “Minä vain rakastin sinua,” hän kuiskasi katsellessaan tulta pettyneenä. Hän ei koskaan arvannut, miten asiat todella menisivät, sillä Jumala oli luvannut luoda maapallon yhdessä.

Maroon osoittaa meille, että näkökulma asioihin on kaikki kaikessa, eikä rakkaus ole aina sitä mitä ajattelemme sen olevan. Lucifer rakasti Jumalaa niin paljon, että hän valloitti maailman. Nyt Jumala kokoaa armejaa viimeistä taistelua varten. Tuleeko sellainen ja kenen puolella sinä olet?

Rachel Stevenssin kirjoittama Maroon on sankarillinen, sydäntäsärkevä ja hämmentävä tarina todellisesta rakkaudesta. Kirja herättää kysymyksiä, joihin ihmissydän ja -mieli eivät ehkä ole valmiita.

Kirja julkaistaan 5.5.2024.

Villisikaemo ja pikku possu elelevät kaksin lämpimässä, turvallisessa metsäkodissaan. Välillä possua keljuttaa, kun hän tahtoisi leikkiä, mutta emoa väsyttää kovasti. Lomamatka Hyrskynmyrskyn huvipuistoonkin jää haaveeksi. Silti heidän pieni perheensä on emon ja possun mielestä ihana, ja yhdessä he pohtivat, millaiset asiat ovat kaikista tärkeimpiä.

Mili Bundan kirjoittama ja Maria Hovilaisen kuvittama kirja kertoo perheestä, johon kuuluu yksi aikuinen ja yksi lapsi. Lähestyttävässä tarinassa ovat läsnä niin rakkaus ja turva kuin aikuisen väsymys ja pettymysten käsittelykin.

Kirja julkaistaan 15.6.2024