Kirjojen ja viinin yhteistyö

Kirjat avaavat ovet uusiin maailmoihin ja tarjoavat syvällisiä kokemuksia, kun taas viinit vievät meidät makujen maailmaan, herättäen aistit eloon. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme ja jakamaan kanssamme iloa kirjoista ja viineistä, jotka tekevät elämästä rikkaampaa ja herkullisempaa.

Aika tasapainottaa arkea ja nautintoa.

‘Work goes happy – Paremman työelämän voimavarat’-kirja tarjoaa 12 suomalaisen huippuasiantuntijan ajatuksia ja avaa oven parempaan työelämään. Se on kuin kartta, joka opastaa sinut kohti korkeampaa henkilöstötuottavuutta, uusia työtapoja digitalisaation myllerryksessä ja työelämän metataitojen maailmaan.

Vinícola de Nulles Parabòlic Blanco on viinilasillinen tasapainoa, tarjoten tuoksussa ja maussa vihreää omenaa, sitruunaa, trooppisia hedelmiä ja mineraalisia vivahteita. Se kutsuu nauttimaan hetkestä ja löytämään harmonian arjen keskellä. Tämä viini on täydellinen kumppani niin äyriäisille kuin rentoutumiselle sellaisenaan.

Voit yhdistää nämä nämä kaksi – hyvät hetket ja työelämän voimavarat – ja saat reseptin menestykseen, jossa jokainen päivä on kuin laadukas viinikokemus: moniulotteinen, antoisa ja mieleenpainuva.

Kuinka sinä tasapainotat arkea ja nautintoa?

Tarinallinen hetki, joka yhdistää viinin ja tarotin maagisen maailman.

Honor Cava Brut Selecció on kuin lasillinen tarinoita, joissa kypsä omena ja monipuolinen aromaattisuus tanssivat yhdessä. Tämä viini kätkee pullossaan sukupolvien viisauden ja kunnioituksen perinnettä kohtaan. Jan Vidalin perheen historia Penedèsin alueen viinintekijänä ulottuu aina vuoteen 1941 saakka, ja heidän tarhoillaan kasvaa viiniköynnöksiä, jotka ovat ikään kuin kertomassa omia tarinoitaan maaperän kalkkikivisyydestä.

Mutta tämä ei ole vain viinistä kertova tarina. Tänään astumme myös Salaisuuksien Väen maailmaan. Tarot-kortti lepää pöydällä kuin portti menneisyyteen ja tulevaisuuteen. Tarot-kortit ovat kuin ikkunoita sielumme syvyyksiin, ja ne auttavat meitä ymmärtämään elämämme käänteitä ja valintojamme.

Kuvittele istuvasi hiljaisessa huoneessa, lasi viiniä kädessäsi, ja edessäsi avoin kirja sekä huolellisesti valittu tarot-kortti. Näiden elementtien yhdistyessä syntyy tarinallinen hetki, joka avaa oven mielikuvituksellesi ja antaa tilaa pohdinnoille.

Millaisen tarinan haluaisit kokea tänään?

Matkalle makujen ja tunteiden maailmaan!

Sukella kirjaan ‘Tunnelukutaito – Avain yksilön ja yhteiskunnan menestykseen’, joka opettaa tunteiden lukutaidon merkityksen menestykselle yksilön ja yhteiskunnan tasolla. Kirja tarjoaa työkaluja vuorovaikutukseen ja tunne-elämän hallintaan, luoden pohjaa positiiviselle muutokselle.

Samalla Bodegas Luzón Verdecillo on kuin aistillinen matka, tarjoten marjaisia vivahteita, mineraalisuutta ja mausteisuutta. Tämä Monastrell-lajikeviini kutsuu sinut löytämään uusia makuja ja nauttimaan elämän monipuolisuudesta. Se on täydellinen kumppani niin täyteläisille salaateille kuin ajattomille keskusteluille ystävien kanssa.

Viini tarjoaa makuelämyksiä ja tunnelukutaito auttaa avamaan ovet menestykselle. Yhdessä nämä luovat tasapainoa ja rikastuttavat elämäämme.

Miten Sinä luot oman ainutlaatuisen polkusi?

Aika sukeltaa syvemmälle viiniin ja viestintään!

‘Tulevaisuus Vuorovaikutus Viestintä’ on kirja, joka kertoo kuinka navigoida digitaalisen viestinnän myrskyn läpi ja säilyttää katseen tulevaisuudessa. Kirja haastaa ajattelemaan eri näkökulmista ja tarjoaa tarvittavat elementit menestymiseen muuttuvassa maailmassa.

Luzón Colección Blanco vie sinut maistelumatkalle, tarjoten raikkaan makuelämyksen vihreästä omenasta, sitruunasta ja trooppisista hedelmistä. Se herättää aistit ja avaa keskustelun. Tämä viini on täydellinen valinta niin äyriäisten kuin sydämellisten keskustelujen seuraksi.

Nämä kaksi, viini ja vuorovaikutusviestintä, yhdessä luovat tilan syvällisille keskusteluille ja uusille näkökulmille, sekä kutsuvat meitä ymmärtämään menneisyyttä, tarkastelemaan nykyisyyttä ja luomaan tulevaisuutta.

Miten sinä näet viestinnän tulevaisuuden?

Yhteistyö Minea-kustantamon ja Taste Imports-viinimaahantuonnin välillä toteutettiin lokakuussa ja se oli kuin täydellinen viinipari – se yhdisti sanan ja maun taiteen ainutlaatuisella tavalla, luoden elämyksiä, jotka ravitsevat sekä sielua että makuaisteja. Yhteistyön aikana tutustutimme yleisön erilaisiin @hannahwines.fi viinipalvelun ideoimiin viini- ja kirjapareihin samalla kun valmistauduimme Helsingin Messukeskuksessa samanaikaisesti järjestettäviin Kirjamessuihin sekä Viini ja Ruoka-messuihin.