Uutuuskirjan julkaisu Oodissa

Tervetuloa tutustumaan Heli Koljosen uutuusteokseen “Fonttilat ja teepannuvaras”. Fonttilat suuntaavat lomalle omenapuiden ympäröimään kartanoon, jossa talon emännän upea teepannu katoaa. Salapoliisitarinoihin syvällisesti perehtynyt fontti Boirot ei malta jättää mysteeriä virkavallan ratkaistavaksi, vaan alkaa tutkimaan tapausta. Fontit muistuttavat kovasti eläimiä ja toisaalta taas kirjaimia. Heidän pikkuruiset kaverinsa ovat finttejä, fonttien rakastettuja pikkuserkkuja. Jos siis näet fontin, näet erittäin todennäköisesti myös fintin!

Luvassa on myös pientä toiminnallista tekemistä perheen pienimmille, kuten värittämistä ja muita pikkutehtäviä. Etsi tarinan pieniä finttejä lastenosaston hyllyistä ja selvitä mitä he oikein yrittävät sinulle kertoa? Tapahtuman minivälipalat perheen pienille osallistujille tarjoaa Green Planet Astronauts.

Tervetuloa viettämään kiva iltapäivä kanssamme Oodiin!