Salaisuuksien väki vie suomalaisuuden juurille

Mihin uskoimme ennen? Mitä tiesimme ja mihin luotimme sydämissämme? Mitä viisautta piti sisällään yhteinen sukupolvelta toiselle siirtyvä muistimme?

Suomen väki on aina elänyt tiiviissä luontoyhteydessä, osana maailmankaikkeutta. Elinympäristömme on luonut meille maailmankatsomuksen ja elämäntavan, joka kunnioittaa vuodenaikojen rytmiä sekä haastavia olosuhteita. Luonto on antanut meille kaiken tarvittavan.

Kalevalan päivän kunniaksi Minea julkistaa syksyllä julkaistavan Salaisuuksien Väki -tarotpakan. Tämä pakka ja opaskirja johdattavat sinut takaisin vanhojen tarinoiden ja uskomusten äärelle. Esi-isien ja -äitien viisaus, perimätieto ja luonnonhenget eivät ole kadonneet. Sinun tarvitsee vain palata ikiaikaisen viisauden luo ja löytää Väen Salaisuudet.

Salaisuuksien väki -tarotpakan kuvat on luonut valokuvataiteilija Anu Hedborg. Opaskirjan tekstit ovat Sanna Kokkolan ja Johanna Sillanpään yhteistä käsialaa. Pakka ilmestyy 31.8.2023 ja ennakkotilattavissa nyt.